GIVE IT A TRY – 2017

712e1a7a0e7dc243d13da73ab99dfb27

Tisti občutki tam notri so velikokrat pravi namigi, ki pa jih zaradi strahov, predsodkov, preteklih izkušenj ali pa tudi tega, da se nočemo poslušat – preprosto ne slišimo.

Poskusite. Iti s srcem. In ubrat pot, ki je za VAS prava, pa čeprav vsi okoli vas pravijo, “nevem če je to prava smer”. Samo ti veš kaj je tvoja pot, kam tebe vodi tvoj kompas. Vsak ima svojega.

In predvsem to vam želim v novem letu – da se poslušate. Svoje telo in tiste občutke, ki se zbudijo v prsnem košu ali trebuhu, morda celem telesu ob kakšni ideji ali dogodivščini, ki si jo želite zaživeti. Dajte si priložnost. Da greste uresničevat svoje zgodbe. Da greste za svojim srcem.

Naj vam vaša pot prinese zgodbe, ki se jih boste spominjali še mnoga, mnoga leta

Naj bo zares srečno 2017.

————————————————————————–
Those feelings from down there are usually a very, very good signs. It’s just that sometimes fears, doubts and previous experiences make us totally numb of our “sacred” senses.

So give it a try. To listen. To yourself. Your intuition. And follow your own path, no matter what. No matter if your people are telling you that this might be a wrong turn. If you have a good feeling inside of your gut – then you know. Only you know what is YOUR path. Everyone have its own.

And that is what a wish you the most in the upcoming year. That you listen to yourself. To your body, to your emotions that arise with an idea, or with an adventure. Give yourself a try.

And let your path take you to the magical advenutres and bring you stories of a lifetime to remember.

Let it really be a happy one – 2017

L O V E

Read More

Post a Comment