SCHEDULE

Vadbe v sezoni 2021 / 22

All open classes this season are in Slovenian language

 Za več informacij o vadbah kliknite na spodnje povezave  

CHATRA JOGA STUDIO - Ponedeljek in sreda - 18:30

 Z vadbami začnemo 13. septembra ! 

Vadbe “Chatra” joge potekajo v čudovitem ambientu za vadbe in sprostitev CHATRA JOGA STUDIO v Lescah, ki ga vodi in povezuje Klavdija Tavčar.

Ob vadbi, ki bo prilagojena za 1 in 2 stopnjo nas v položaje usmerja poglobljeni dih, tako imenovanega Ujjahi dihanja. Naš cilj med aktivnim (yang) in sprostitvenim (yin) delom vadbe bo predvsem sprostitev uma / misli, da se lahko lažje prepustimo trenutku in preprosto – samo smo.

Na vadbe se je potrebno predhodno prijaviti pri Klavdiji: joga@chatra.si 

Vsi pripomočki za vadbo so že v studiu, lahko pa prinesete tudi svoje.

Delujemo v skladu s trenutnimi ukrepi, zato je potrebno za vse vadbe v studiu izpolnjevati PCT pogoj (to velja tudi za vse obiskovalce vadb)

GORJE - Sreda - 10:00

Z vadbami začnemo 22. septembra ! 

Sredine dopoldanske vadbe potekajo v sklopu projekta Medgeneracijskega centra Bled Radolca in so namenjene starejšim ali popolnim začetnikom.

Vadbe potekajo v Gorjanskem domu ali virtualno, v kolikor se bodo ukrepi spremenili, oziroma bo skupina izrazila to željo.

Ob vadbi, ki bo prilagojena skupini starejših bo naš cilj razgibati telo, ob vadbi dihati s polnimi pljuči in se čimbolj sprostiti.

POTREBUJETE: svojo blazino za jogo, odejo in po želji lahko tudi prinesete tudi ostale pripomočke za vadbo, v kolikor jih imate (joga trak in zidak).

Na vse vadbe se je potrebno predhodno prijaviti pri vodji Medgeneracijskega centra Bled Radolca: hana.premrl@guest.arnes.si / 040 284 550.

Delujemo v skladu s trenutnimi ukrepi, zato je potrebno za vse vadbe v studiu izpolnjevati PCT pogoj (to velja tudi za vse obiskovalce vadb)

Povezava do ostalih projektov Medgeneracijskega centra Bled Radolca >> kliknite 

JOGA KAMRA online - Torki - 18:30

 Z vadbami začnemo 21. septembra  

Vadbe za mlade do 29. leta starosti potekajo v sklopu projekta Mladinskega dnevnega centra KamRa.

V letošnji sezoni, ob trenutnih ukrepih, vadbe potekajo izključno virtualno – na platformi Zoom. Srečujemo se vsak torek, ob 18:30 uri. Pridruži pa se nam lahko kdorkoli, ki je star med 15. in 29. letom.

Vadbe bodo namenjene razgibanju telesa ob zavedanju globljega dihanja, ki ga bomo povezali s tako imenovano Ujjahi pranajamo (tehniko diha). Za pomiritev misli bomo vedno ob zaključku vadbe imeli tudi sprostitveni del. Vadba bo mešanica Vinyasa in Hatha stila joge.

Za domačo vadbo potrebujete: svojo blazino, odejo in po želji lahko tudi dodatne pripomočke za jogo (zidak, joga trak).

Vadbe so za mlade brezplačne, a se je treba k skupini predhodno prijaviti: anapirih@gmail.com Ob prijavi boste prejeli link našega Joga KamRa virtualnega druženja.

80-90 min class

10eu*

*Guests of hotels, hostels and pensions where at a particular day YOGA BLED is taking place get a special discount – 30% OFF.

[/one_half]

Individual private yoga class

50eu

We are also doing classes for closed groups (business – MICE, companies, festivals etc,…) > more info ana@yogabled.com
Reach out to us: info@yogabled.com or Facebook: YOGA BLED